22.5.2016

Vastauksia kysymyksiin!

Tänään onkin ihan erilaisia arjen ajatuksia eräällä naisella. Hän sai haasteen eräältä bloggaajalta, ketä eräs nainen seuraa. Erään naisen tulisi miettiä/vastata muutamaan kysymykseen. Tai miettiä mitä hän ajattelee.

Mistä eräs nainen on kiitollinen?
Hän on kiitollinen siitä, että hänellä on oma koti. Vakituinen työpaikka. Vaikkakin työ on välillä aika haasteellista, niin tuossa työssä hän viihtyy. Kiitollinen on eräs nainen myös siitä, että hänen poikansa on löytänyt paikkansa elämässä. Poika asuu omillaan, tyttöystävänsä kanssa. He pärjäävät. He ovat onnellisia. Heillä on hyvä olla. Eräs nainen on myös kiitollinen hyvistä ystävistään, joita on muutama hänen elämässään. Ystävät ovat arjen rikkaus ja voima.

Minkä valinnan tai asian eräs nainen haluaisi muuttaa elämässä jos pystyisi?
Varmaankin sen, kun eräs nainen erosi avoliitostaan, niin ehkä silloin olisi ollut hyvä muuttaa pois nykyisestä asuin kaupungista. Kenties takaisin syntymäkaupunkiinsa, pääkaupunkiseudulle. Eräs nainen ei ole koskaan tuntenut tätä nykyistä kaupunkia, missä hän asuu, kodikseen. Jotenkin hänestä tuntuu, että hän on vain vierailijana täällä. Niin kuin hän olisi vain ohikulkumatkalla.


Mikä erään naisen mielestä on elämän tarkoitus?
Tämä onkin jo hankalampi kysymys. Luulen, että eräs nainen ei ole koskaan edes miettinyt asiaa ihan oikeasti. Eikä ole ns. katsonut asiaa eri kulmista. Me ihmiset synnytään tänne maailmaan, emmekä voi siihen vaikuttaa. Meistä jokainen rakentaa itsensä näköisen elämän ja elää sitä parhaansa mukaan. Mutta kuitenkin jokainen meistä voi omilla teoillaan vaikuttaa siihen millainen se elämä on. Millaisen tarkoituksen se saa. Kuitenkin uskon, että eräällä naisella on ollut hyvä elämä, kaikkine tarkoituksineen.