15.9.2016

Naisena olemisen vaikeus!

Joskus on vaikea olla nainen! Varsinkin silloin, kun olet lähdössä ulos, treffeille tai jonnekin bileisiin. Eräällä naisella on tiedossa yhdet bileet ja sinne piti saada jotain päälle pantavaa. Hän piipahti yhdessä vaatekaupassakin. Siis ajatuksena oli löytää joku paitis, pusero tai vastaava yläosaksi boyfriend-farkkujen kanssa. 
Kaikki mitä hän kokeili, niin roikkuivat hänen päällään kuin perunasäkit. Ääh, mikä olotila hänellä oli. Erästä naista ihan harmitti mukavan myyjän puolesta, joka niin avuliaasti esitteli eri yläosavaihtoehtoja. Mutta mikään ei tuntunut hyvälle ja omalle. Eivätkä ne sopineet farkkujen kanssa. Eräs nainenhan on melko tarkka siitä miten hän pukeutuu. Ja silloin, kun on jotain kivaa tiedossa, niin hän haluaa näyttää hyvälle. Meikin tulee olla hänelle sopiva sekä hiukset tulee olla siististi asennossa. Siis todellakin! Kenties hieman turhamaista, mutta ei eräs nainen tätä sen kummemmin selittele. Eli vaatteidenkin tulee olla juuri sellaiset, missä eräs nainen tuntee itsensä sinuksi. Ja sellaiset missä hän viihtyy ja tuntee samalla varmaksi. Kotimatkalla junassa eräällä naisella välähti, että onhan hänellä kotona muutama vaihtoehto mitä voisi kokeilla.
Kotiin päästyään niin, eihän siinä muu auttanut, kuin kaivaa vaatteet vaatehuoneesta, raahata iso peili olohuoneeseen ja siitä sitten vaan asuvaihtoehtoja kokeilemaan. Muutama vaihtoehto oli ihan ok, mutta eivät kuitenkaan iskeneet niin, että eräs nainen olisi ollut tyytyväinen. Hän jopa lähetti muutamia kuvia parille ystävälleen, kysyäkseen heidän mielipidettä, koska hän arvostaa sitä, mitä nämä ystävät hänelle sanoisivat. Eräs nainen kokeili vielä kolmatta asuvaihtoehtoa ja taas kysyi ystävien mielipidettä. Ja he olivat samaa mieltä, kuin hän, että tämä oli se paras kaikista! Joskus on parempi kokeilla ensiksi niitä vaatehuoneessa olevia vaatteita, ennen kuin lähteä vaatekauppoihin tuskaisena etsimään jotain kivaa ja sopivaa! Saatat jopa yllättää itsesi ja huomata, että lopputulos onkin mitä parhain!