27.9.2016

SE nainen!

Eräs nainen on joutunut bloggauksen vietäväksi. Hän seuraa useita eri bloggaajia. Tänään hän luki yhden kirjoituksen, mikä liittyi itsetuntoon sekä pukeutumiseen! Blogikirjoitus oli hyvä ja sai myös erään naisen ajattelemaan omaa itsetuntoaan. Mikä nostaa erään naisen itsetuntoa? Onko se kenties ulkonäkö, pukeutuminen vai tuloksien saaminen, esim. liikunnassa. Tätä asiaa olisi hyvä miettiä nyt. Eräs nainen on tunnetusti tarkka ulkonäöstään. Hän haluaa, että hiukset ovat hyvin leikatut ja hänelle sopivassa mallissa. Ja mitä lyhemmät hiukset ovat, niin sen parempi. Siksi kampaajalla pitääkin käydä viiden kuuden viikon välein. Meikkiäkin hän käyttää, mutta hillitysti. Ja eräs nainen meikkaa omalla tyylillään. Kenties se on hieman vanhanaikainen, mutta eipä hän sen paremminkaan osaa. Eikä oikeastaan arkiaamuisin ole aikaakaan paneutua siihen meikkaamiseen. Vaikka eräs nainen on tarkka ulkonäöstään, niin hän ei ole hurahtanut ripsipidennyksiin, geelikynsiin eikä minkäänlaisiin pigmentointeihin. Mielessä on käynyt kyllä kulmakarvojen fiksaus jollain muullakin tavalla, kuin käydä säännöllisesti kosmetologilla värjäämässä sekä muotoiluttamassa ne. Mutta tämä asia on jäänyt sille ajatustasolle. Kenties se on uskalluksesta kiinni. No niin, siis mikä nostaa erään naisen itsetuntoa? Voi olla, että tänä syksynä se on pukeutuminen. Hän on löytänyt KappAhlin mallistosta ihania pooloja, jotka sopivat jo kotona olleiden Boy-friendhousujen kanssa.
Ja tietenkin erään naisen piti ostaa ne kaikki saatavilla olevat värit. Eli nyt on mustaa, harmaata, ruskeaa sekä pronssista. Eräs nainen on löytänyt itsensä uudestaan ja huomannut, että hänhän on nainen. Siis tuon pukeutumisen suhteen. On ihana huomata, että miten jotkut vaatteet vaan tuntuvat niin häneltä. Mahtava tunne! Ja viime viikolla, kun eräs nainen huomasi lempihousujen olevan -25% alessa, niin tietenkin oli saatava uutta väriä, harmaata.
Eli nyt eräällä naisella on hänelle muutamia sopivia vaihtoehtoja ja juuri sellaisia missä hän tuntee olevansa SE nainen!