31.12.2016

Taakse jää vuosi 2016!

Vuoden 2016 viimeistä päivää viedään. Tuntuu siltä, että nyt olisi se hetki miettiä millainen tämä vuosi oli eräälle naiselle.  Mitä se antoi, mitä se otti, mitä hän sai ja mitä hän menetti. Vaan tekeekö se eräästä naisesta yhtään tämän viisaampaa, kuin hän tällä hetkellä on. Kannattaako sitä mennyttä niin kovasti miettiä? Ei varmaan kannata! Kaikki se mitä tänä vuonna tapahtui, niin sillä kaikella oli merkityksensä. Ja merkityksillä on tapana kantaa hedelmää. Jos ei nyt, niin kenties vielä jossain vaiheessa erään naisen elämässä?

Näin vuoden vaihtuessa moni tekee Uuden Vuoden lupauksia. Joku aloittaa karkkilakon, joku aloittaa elämäntaparemontin. Joku päättää, että tulevan vuotena liikun enemmän. Joku päättää, että syö terveellisemmin. Näitä tällaisia lupauksia on lukuisia. Joku saattaa onnistuakin pitämään lupauksensa, joku taas ei. Eräs nainen miettii, että pitäisiköhän hänenkin tehdä jotain lupauksia. Liikkua enemmän? Nooh! Tehdä kotitreeniä enemmän! Jep! Jättää kaikki herkut sekä karkit pois! Helppo nakki! Panostaa enemmän omaan hyvinvointiinsa! Juuh! Juoda alkoholia vähemmän ja pitää se tipaton tammikuu. Joo-o! Hyviä lupauksia! Eikö olekin? Mutta eräs nainen ei tee tänäkään vuotena mitään lupauksia, niin kuin ei tehnyt niitä viime vuonnakaan! Koska itsensä huijaaminen on niin paljon helpompaa, kuin niiden lupauksien pitäminen. 
Eräs nainen haluaa kiittää teitä kaikkia lukijoita, jotka olette olleet hänen mukana tämä vuoden matkalla. Te olette tehneet tästä vuodesta muistorikkaan! Kiitos siitä! Juokaamme malja Uudelle Vuodelle, erään naisen kanssa! On se sitten alkoholia tai jotain muuta kuplivaa!