23.1.2017

Ensimmäinen vuosi

Eräs nainen oli ihan unohtanut, että 19 päivä Tammikuuta 2016 oli ensimmäinen päivä, kun hän kirjoitti ensimmäisen juttunsa blogiinsa. No mitä ihmettä, eihän tuo ollut SE ensimmäinen juttu. Ensimmäinen juttuhan oli jo vuodelta 2013. Mutta vuonna 2016 eräs nainen sai uuden rohkeuden aloittaa puhtaalta pöydältä ja hän aloitti kirjoittamisen uudestaan. Vuosi 2016 oli kaiken kaikkiaan hieno vuosi eräälle naiselle. Hän kirjoitti hänelle tärkeistä asioista, arjesta, ajatuksistaan, mietteistään sekä hänelle sattuneista asioista. Eräs nainen tietää, ettei hän ole mikään ammattilainen bloggaamisessa. Hänen bloginsa on erään naisen näköinen. Melko seesteinen. Kuvatkin on otettu kännykkäkameralla, joten nekään eivät ole ammattimaisia. Mutta ne kelpaavat hyvin hänelle. 
Erään naisen blogia lukee vakituisesti seitsemän lukijaa. Tätä eräs nainen pitää hyvänä saavutuksena. Mutta on hänen eri kirjoituksia luettu muutamista kerroista yli sataan kertaan. Ja se lämmittää hänen mieleltään. 
Millainen vuosi 2017 tulee olemaan, niin aika sen näyttää. Toivottavasti yhtä kirjoitus- ja ajatustäyteinen kuin vuosi 2016 oli! Ja toivottavasti eräs nainen uskaltaa olla edelleen se suorasanainen ja rohkea nainen sekä seisoa kirjoituksiensa takana!

Kiitos teille kaikille lukijoille, kun olette kulkeneet tämän ensimmäisen vuoden erään naisen kanssa. Toivottavasti yhteinen polkumme saa jatkoa tänäkin vuonna!