15.2.2017

Mietteitä vessapaperista!

Eräällä naisella on liikkuva työ ja näin ollen hän joutuu usein turvautumaan yleisiin vessoihin. Jep! Nyt varmaan joku ajattelee, ”yöäk en menisi”. No eräällä naisella ei oikein ole muuta vaihtoehtoa. Tai olisihan yksi, käyttää aikuisille sopivia vaippoja, mutta tämä ei tunnu kovin hyvälle ajatukselle. 
Mutta siis nämä yleiset vessat ovat tulleet eräälle naiselle tutuiksi. Tänään hän kiinnitti yhteen asiaan huomiota, vessapaperitelineisiin ja niissä oleviin vessapapereihin. Usein se vessapaperin pää on jossain piilossa, että sitä pitää ihan etsiä.
Ja jos teline on työnnetty täyteen paperirullia, niin se alimmaisena oleva paperirulla ei pyöri kunnolla. Siinä sitä sitten joutuu räpeltämään sen paperirullan kanssa. Ja usein käy niin, että se paperirulla purkautuu ihan väärin, siis niin että paperi tulee liuskoina. Todella hienoa! Monesti eräs nainen ihan tuskastuu. Totta! Hänpä heittää nyt yhden ajatuksen, että eikö olisi kiva, jos edellinen kävijä jättäisi paperirullasta edes pienen pätkän näkyviin, niin seuraavalla kävijällä olisi helpompaa sen vessapaperin kanssa. Nyt varmaan joku ajattelee, että en MINÄ kyllä halua, koskea sellaiseen vessapaperipalaan mihin joku muu on jo koskenut. Eräälle naiselle tämä ei ole ongelma. Hänestä olisi vaan kiva saada se sitä vessapaperia sujuvasti ulos sieltä telineestä.
Mitä mieltä sinä olet tästä vessapaperiasiasta? Herättääkö se sinussa jonkinlaisia ajatuksia?