8.3.2017

Etkö ollutkaan?

Kun junassa sinua vastapäätä istuu täydellinen sekä kaunis nainen, meikki viimeisen päälle, kynnet laitettu, hiukset kivasti nutturalla. Hän on muutenkin tyylikkäästi pukeutunut ja vieläpä hänellä on upeat saapikkaat jalassa, niin silloin sinä haluat vaipua maan rakoon.
Katsot itseäsi, kynnet huonossa kunnossa. Ne eivät kasva kunnolla, katkeilevat. Laastarikin on etusormessasi. Yrität asettaa kätesi jotenkin niin, ettei vaan kukaan näe millaisessa jamassa kyntesi ovat. Onkohan meikkisi kunnossa, ei kait ripsiväri ole levinnyt? Miten hiuksesi ovat, ai niin kävithän eilen kampaajalla! Huoh! Entä vaatteesi? Musta poolo ja mustat boyfriend-housut. Sinun mielestä ihan siisti ja asiallinen asu. No kengät eivät kyllä ole ihan viimeistä muotia, mutta ne ovat sentään Gore Texit. Vastapäätä istuvalla naisella näyttää olevan Louis Vuittonin laukku. Entä sinulla? Se ihana ruskea retro Adidaksen laukku, jota ylpeänä kannat.
Apua, etkö ollutkaan tänä aamuna se huolitellun sekä kivan näköinen nainen, niin kuin kotona lähdettäessäsi luulit? "Voi, kun tämä juna olisi pian Helsingissä", eräs nainen ajatteli!