2.5.2017

Parasta aikaa ystävän seurassa!

Viime kerrasta onkin jo aikaa, kun eräs nainen on saanut aikaiseksi kirjoittaa omia ajatuksiaan. Hän on tänä keväänä ollut melko alakuloinen sekä saamaton. Moni asia painaa edelleen erään naisen mieltä, ja jotenkin kirjoittaminen on ollut vaikeaa. Mutta nyt on sellainen fiilis, että eräs nainen jaksaa kirjoittaa sekä jakaa omia ajatuksiaan.
 
Tämä juttu perustuu Vappuun tai siis Vappuaattoon. Eräs nainen oli viettämässä parasta aikaa yhden läheisen ystävänsä kanssa. Eräs nainen ja tämä ystävä olivat ostaneet liput Profeettojen keikalle, jo lokakuussa. Joten tätä iltaa oli odotettu jo kauan. Ainakin eräs nainen oli, koska hän on Elastisen fani.  Ennen keikkaa eräs nainen ja tämä ystävä kävivät syömässä Kampin BBQ House-ravintolassa. Tämä ruokailu oli synttärilahja erään naisen ystävälle. Ravintolaan mennessä heille kerrottiin, että ruokaa joutuu odottamaan, koska keittiössä oli ruuhkaa. No tämä ei haitannut erästä naista, eikä tätä ystävää. He olivat onneksi varautuneet siihen, että ruokailu saattaisi kestää. Ja näinhän siinä sitten kävikin. He saivat odottaa ruokiansa reilusti yli tunnin. Alkuun he eivät ottaneet mitään muuta kuin aperitiivit. Eräälle naisele Mojito ja tämän ystävälle Caipiroska. Samalla he valitsivat ruokajuomat. Aperitiivit olivat raikkaita ja ne sopivat erittäin hyvin alkuun. Pääruoan valitseminen olikin sitten hieman vaikeaa. Mutta he kummatkin päätyivät maalaisbroilerfileeseen sekä siihen sopiviin lisäkkeisiin. Kun oli jälkiruoan aika, niin taas he kummatkin valitsivat samat. Mojito Pancotat tuoreilla marjoilla. Kahvit he jättivät tällä kertaa väliin. 

Ruokailun jälkeen oli aika siirtyä keikkapaikalle. He olivat hyvissä ajoin paikalla. Fiilis oli aika korkealla ja odotukset olivat suurenlaiset. Keikka kesti sen parisen tuntia ja se oli juuri niin täydellinen, kuin se vain olisi voinut olla. Eräs nainen nautti keikasta siis koko rahan edestä. Hän tanssi, lauloi ja fiilisteli musiikin tahdissa. Eräs nainen taisi olla seitsemännessä taivaassa. Tai niin hän ainakin luuli. Kun keikka oli ohi, eräs nainen ja tämä ystävä kävelivät junalle. Ja siinä samalla he kävivät läpi illan onnistunutta keikkaa. Se mikä tästä hetkestä jäi erään naisen mieleen, kun tämä ystävä sanoi eräälle naiselle, ”Että sullahan on ihan punaiset posket”! Ja niin ne todellakin oli!