6.5.2017

Ripeästi ostoksilla!

Jos ruokakaupassa käynnit voisi ulkoistaa, niin eräs nainen tekisi näin. Ette voi uskoa miten vaikeaa se ruokakaupassa käynti on. Tai oikeastaan se on enneminkin rasittavaa! Eräs nainen yrittää joka kerta, kun se ruokakaupassa käynti on edessä miettiä, että miten sen voisi kiertää tai jättää väliin. Mutta eihän se onnistu, pitäähän ihmisen syödä. Ja tarvitseehan ihminen myös käyttötarvikkeita kuten, siivousaineita, pesuaineita, kosmetiikkaa yms. Mutta mitäs jos eräs nainen maksaisi jollekin toiselle henkilölle siitä, että tämä kävisi hänelle ruokakaupassa? Hmm… onnistuisiko tämä? Hänen kotikaupungissa on muutamassa kaupassa ostoksien kotiinkuljetus, mutta nämä kaupat ovat sellaisia missä eräs nainen asioi hyvin harvoin. Ja niissä ruokakaupoissa missä hän asioi, ei tällaista palvelua ole.
Eräällä naisella on kyllä lähiruokakauppa ihan muutaman sadan metrin päässä. Sinnehän oli helppo mennä ihan milloin vaan. Joo, näin on! Mutta, tässä on edelleen se iso mutta! 
Joskus työpäivän päälle, kun eräs nainen poikkeaa ruokakauppaan, niin hän törmää sellaisiin haahuilijoihin. Ja arvatkaapa mitä? Niin, ei voi mitään, mutta nämä haahuilijat vaan käyvät hänen hermoille. Siis todellakin! Välillä tuntuu, että joillakin on ihan kaikki hakusessa. He eivät tiedä mihin mennä siellä ruokakaupassa tai mitä ostaa. Eräs nainen, kun on sen tyyppinen nainen, että ei sinne ruokakauppaan mennä mitään aikaa kuluttamaan. Hän kerää ostoksensa rivakasti koriin tai kärryyn. Menee kassalla ja maksaan ostoksensa. Eli hän suoriutuu ruokakaupasta melko nopeasti ulos. Haahuilu kun ei ole hänen juttunsa!