24.10.2017

Messuilua ja ystävyyttä!

Eräs nainen ja I Love me – messut! Niin pitihän hänenkin jotain tästä hänen ensimmäisestä I Love me – messureissusta jotain kirjoittaa. Tosiaan eräs nainen oli näillä messuilla ensimmäistä kertaa. Olisi varmaan tänäkin vuonna jäänyt menemättä ellei erään naisen uusi ystävä Aromia Elämään olisi häntä kutsunut mukaansa messuilemaan. Eräällä naisella ei oikeastaan ollut minkäänlaisia odotuksia messuista. Eikä edes mitään tietoa, että mitä siellä tulisi olemaan. Sen hän vain arvasi, että siellä olisi jotain kauneuteen liittyvää sekä messukävijöitä olisi varmaan todella paljon. Ja näinhän siellä olikin. Kun eräs nainen ei tiennyt mitä hakea tai etsiä, niin hän kiltisti kulki ystävänsä perässä osastolta toisille. Katseltavaa oli todella paljon. Superfoodista ekologisiin valintoihin. Moni juttu meni (pakko myöntää) hieman ohi hänen ajatuksistaan. Ehkä se johtui tarjonnan suuruudesta. No kyllä eräs nainen ehti muutamia juttujakin katsella ja kokeilla. Esim. hänelle tehtiin hiusanalyysi. Siinä sai tietää, että missä kunnossa hiukset sekä päänahka oli. Päänahkaa sekä hiuksia tutkittiin tietokonemaisella mikroskoopilla. Lopputulos ei ollut kovin imartelevaa, eikä tämä ollut yllätys eräälle naiselle. Hän kun käyttää paljon hiusmuotoilutuotteita saadakseen hiuksensa pysymään edes jossain mallissa. 
Mutta se mikä teki tästä päivästä erityisen oli se, että eräs nainen pääsi tapamaan hänen uutta ystäväänsä ja viettämään aikaa tämän uuden ystävän kanssa. Tästä uudesta ystävästä on tullut melko rakas ja tärkeä, eräälle naiselle tämän viimeisen vuoden aikana. Uusi ystävä on jaksanut tukea ja kannustaa erästä naista, niin asiassa kuin asiassa. 
Ja melkoinen yhteensattuma, että heillä kummallakin oli loppukesästä syntymäpäivä vain yhden päivän erolla, joten heillä oli hyvä syy juoda juhlamaljat.
Olkoon ne myös uuden sekä pitkän ystävyyden maljat!
Kiitos Face Helsinki messusponsista!