4.10.2017

Uni ja eräs nainen!

Kun uni ja unen määrä sekä unen laatu ovat tärkeitä, niin silloin on hyvä panostaa vaikkapa patjoihin tai muihin uneen vaikuttaviin asioihin. Näin teki eräs nainen. Vuosi sitten syksyllä, hän osti uudet patjat sänkyynsä.  Jyskissä oli hyvä tarjous patjoista, joten silloin eräs nainen päätti, että nyt olisi se aika vaihtaa vanhat patjat uusiin. Ne olivat jo elämänsä nähneet. Ja niin kamalassa kunnossa, että eräs nainen ei edes kehtaa niistä tämän enempää mainita. Samalla eräs nainen osti uuden petauspatjan Sotkasta. Erään naisen ystävä toi ostosreissullaan eräälle naiselle uuden patjansuojuksen. Sellaisen, joka on helppo pestä aina tarvittaessa. Näihin hankintoihin eräs nainen oli erittäin tyytyväinen. Uudet patjat tuntuivat toimivan.
Tyynyjä ja peittoja, hän ei tällä kertaa uusinut. Eräällä naisella on käytössä melko hyvä tyyny, jota hän tämän vuoden lomareissuillakin piti mukanaan, taatakseen hyvä unet. Tyynyn tulee olla hyvin litteä, koska eräällä naisella on niskanikamissa madaltumaa sekä nivelrikkoa. Liian korkea tyyny saisi vain hänen niskansa kipeäksi. Kuten teistä osa varmaan tietää, että eräs nainen hankki vuosi sitten kesällä purentakiskot, helpottaakseen hampaidensa purentapaineita sekä vähentääkseen kovia päänsärkyjä. Uskokaa tai älkää, mutta purentakiskoista on ollut apua, niin päänsärkyyn kuin unen laatuun. Eräällä naisellahan on myös käytössä silmälaput (sellainen naamio), mikäli hän joutuu nukkumaan liian valoisassa paikassa. Näilläkin on ollut positiivinen vaikutus unen laatuun. On vielä yksi asia, mitä ei saa unohtaa!
Niitä villasukkia, ilman niitä ei nukahtaminen onnistu, eikä se uni tule. Onko sinulla jotain asioita tai juttuja, joilla on vaikutusta sinun unenlaatuusi?