3.5.2018

Ääh, ei tästä tule mitään!

Ääh, joo, ei, ei tästä nyt yhtään mitään tule mietti eräs nainen. Erään naisen blogi on ollut hiljaa, nyt jonkin aikaa. Hänen sana-arkkunsa on melko tyhjä. Tai ainakin siltä tuntuu. Kirjoittamisen kaipuu on kyllä siellä jossain, sen hän tietää. Mutta tällä hetkellä eräällä naisella ei tunnu olevan aikaa kirjoittaa. Hänhän palasi takaisin entiseen toimeensa vuoden vaihteessa. Ja pääosin istuu nyt työkoneen ääressä, lähes koko työpäivän ajan.
Arkiaamuisin herätys on klo 5.00. Juna Helsinkiin lähtee klo 6.10 ja töissä eräs nainen on n. klo 7.17. Joo, tuo on se tarkka aika. Työpäivä päättyy viimeistään klo 16.00, mutta eräs nainen yrittää lähteä jo hieman aikaisemmin, että ehtisi edes muutaman tunnin nauttia olostaan kotisohvalla, ennen  nukkumaan menoa. Nukkumassa kun pitää olla viimeisään klo 20.30. Tosiaan sitä omaa aikaa on sen kolmisen tuntia illassa. Ja tuohon kolmeen tuntiin pitäisi sisällyttää salilla käymiset, kotityöt, ruoanvalmistukset jne. Liian tiukaksi menee, näin ajattelee eräs nainen. Niinpä hän on päättänyt, että hän käy salilla sen kaksi kertaa viikossa. Usein päivät ovat tiistai ja torstai. Eivät nämä nyt kiveen ole lyöty, että jos tulee jotain muuta, niin silloin salipäivää siirretään.
Kotityöt eräs nainen jättää suosiolla viikonlopulle. Ja yleensä se päivä on lauantai, jolloin pyykkikone laulaa ja tehdään mahdollisesti seuraavan viikon eväsruoat valmiiksi. Lauantaisin on myös mahdollista tavata ystäviä. Sunnuntait eräs nainen pyhittää itsellensä. Silloin hän katselee lempisarjojaan ja kutoo villasukkia, välillä kahvia juoden. 

No mutta hei, sainhan se eräs nainen nyt edes jotain pientä kirjoitettua. Kenties se kirjoittaminen into onkin sittenkin palaamassa takaisin. Tässähän sitä ihan innostuu, eräs nainen ajatteli. Olisiko syynä tuo aurinko vai mikä?