11.6.2018

Omien kynsien kanssa on helpompaa!

Eräs nainen on usein ihaillut monien muiden naisten rakennekynsiä. Tässä kevättalvella hänellekin tuli mahdollisuus kokeilla niitä. Ensimmäisellä kerralla rakennekynnet tehtiin sellaisiksi vaaleiksi. Kynsiin laitettiin hieman persikan väristä glitteriä. Erään naisen mielestä ne olivat kauniit, mutta ehkä ne jäivät kuitenkin hieman liian pitkäksi.
Sanotaan, että ensimmäisten rakennekynsien kanssa aika meni harjoitellessa. Piti opetella uusia tapoja aika monessakin asiassa. Arjessa toimiminen oli hieman hankalaa. Eräs nainen halusi vielä kuitenkin yrittää totutella rakennekynsiin. Ja näin hän varasi uuden huoltoajan.
Toisella kerralla valittiin väriksi hieman kimmeltävä punainen. Se oli kaunis ja sopi jotenkin erään naisen tyyliin. Tällä kertaa kynnet jätettiin hieman lyhyemmiksi kuin ensimmäiset kynnet. Ja ne tuntuivat toimivan hyvin.
Vaan jossain vaiheessa kynnet alkoivat irtoilemaan. Yksi kynsi meni jopa halki keskeltä. Tämä harmitti  erästä naista. Hänellä kyllä oli varattu seuraava huoltoaika tulevalle viikolle. Mutta jotenkin eräs nainen tuli toisiin ajatuksiin ja päätti perua sen varatun ajan. Rakennekynsien kokeilu sai nyt olla tässä!
Seuraavaksi hänen piti etsiä joku sopia kynsistudio, missä hän voisi poistattaa loputkin rakennekynnet. Onneksi sellainen löytyi omasta kotikaupungista. Aika kynsien poistoon tuli. Ammattitaidolla rakennekynnet saatiin poistettua. Lopputulos iski erään naisen silmään, että omat kynnet olivat huonossa kunnossa. Ja niin ne ovat edelleenkin.

Omat kynnet halkeilevat, liskottuvat ja ovat kovinkin pehmeät. Mutta se mikä on hyvä asia, että omien kynsien kanssa koneella kirjoittaminen onnistuu ilman isompia virheitä. Kutominenkin on helpompaa. Samoin muut arkitoimet, kun ei enää niin tarvitse varoa, kuin rakennekynsien kanssa. 
Se mikä on myös hyvä juttu, että tulipahan erään naisen kokeiltua elämää rakennekynsien kanssa. Nyt ei jää sitten tämäkään kokemus harmittamaan. Mutta sen hän voi sanoa, että rakennekynnet eivät ole erään naisen juttu. Joillekin ne sopii ja joillakin ne toimii, mutta ei eräällä naisella.